Sims 2 on maailman myydyin tietokonepeli, sillä myös miehet, että naiset pelaavat sitä .

Tässä kolme Sims 2 alkuperäisnaapurustoa:

tnKauniala.jpg        tnoutolaakso.jpg        
        Kauniala                          Outolaakso                 

tnveronala.jpg       

 

Veronala      

 

the sims 2 peli 

ESITTELY:  
Sims 2 on The Simsin jatko-osa. Pelin idea on tehdä sim-perheitä, hoitaa niitä ja pitää hauskaa. Tietysti voit myös pilata simien elämän, jos huvittaa. Tässä muutamia Sims 2 ominaisuuksia:

Jokaisella simillä on tavoite. Se ohjaa heitä elämässään ja toiveissaan. Tavoitteet ovat mammona, romantiikka, tieto, suosio, perhe. Lapsilla ja taaperoilla on kasvutavoite. Simien toiveet ja pelot liittyvät heidän tavoitteisiinsa. Esim. romantiikka-sim voi toivoa vaikka flirttailua naapurin  maijan  kanssa ja pelätä vaikka suudelmasta  kieltäytymistä.       

 

TARPEET:
Jotta simit olisivat onnellisia ja terveitä, heidän tarpeitaan täytyy hoitaa. Tarpeita ovat nälkä, rakko, energia, mukavuus, hupi, hygienia, sosiaalisuus ja ympäristö.

                  

ELÄMÄNKAARI:
Nyt simit kasvavat ja syntyvät! Simeillä on kuusi elämänvaihetta (seitsemän, jos omistat yliopisto-lisäosan) vauva, taapero, lapsi, teini, (nuori aikuinen), aikuinen, vanhus. Simit kasvavat ja vanhenevat melkein kuin oikeassa elämässä. Simit voivat nyt myös kuolla vanhuuteen!  

ASUMINEN:
Simit asuvat taloissa, joita voit itse rakentaa ja sisustaa mielin määrin. Kunhan on rahaa.    

RAHA&TYÖSSÄ KÄYNTI
Sim-maailman rahayksikkö on simoleoni. Sitä simit ansaitsevat käymällä töissä tai vaikka myymällä itse maalaamia taulujaan. Myös teinit voivat käydä töissä koulun ohella.  

KOULU:
Lapset ja teinit käyvät koulua tai voivat päästä yksityiskouluun. Lasten on pakko käydä koulua, sillä jos todistus laskee liian huonoksi, sosiaalityöntekijä vie heidät pois. Teinien sen sijaan ei ole pakko käydä koulua, mutta onhan kympin todistus tietysti hieno.   

 

SUHTEET:
Simit haluavat ystäviä ja rakastetun. Sim-suhteet ovat tärkeitä pelissä. Jopa työssä ylentymiseen voidaan jossain vaiheessa tarvita ystäviä. Niitä on kuitenkin aika helppoa hankkia, kunhan soittelee välillä ja lähettelee sähköpostia.

 

PERINNÖLLISYYS:

Kylläpä tuo simlapsi on tutun näköinen. Sen täytyy olla Pauliina ja Roope Simolan pikku Petteri. Pienokainen on selvästi saanut Roopen kärkevän leuan ja Pauliinan harittavat silmät. Vanhemmista ei ole epäilystäkään". Näin lukee Sims 2-ohjevihon esittelyssä. Eli nyt, kun lapset syntyvät, he myös perivät sukunsa tutut piirteet. Usein jälkeläinen perii joitakin piirteitään vanhemmiltaan tai muilta sukulaisiltaan. Joskus jopa sisarukset näyttävät melkeinpä identtisiltä kaksosilta, vaikkeivat sitä olisikaan 

 MUUTA:

Avaruusoliot voivat siepata simin tämän katsellessa tähtiä. Naissimit palaavat kotiin normaaleina, mutta joskus miessimit synnyttävät alienvauvan sieppauksen jälkeen.

(c) ewellu ei kopiointia ilman lupaa